Rulouri din piept de pui

de pansy1 in Pui, 17 Feb 2010 | 5319 vizualizari

 

Este o reteta foarte gustoasa care pare laborioasa,dar de fapt nu este.

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui mare
  • -1 morcov
  • -1 mar
  • -aprox 150g cascaval
  • -1/4 lg (lingurita ) scortisoara -optional
  • -sare,piper
  • -1 lg pasta de ardei iute,sau boia dulce,dupa preferinte
  • -1 lg zahar
  • -1 lg apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui:

Pieptul de pui se taie felii si se bate usor.

Se face o umplutura morcov, mar,sare,piper macinat si eu adaugat putina scortisoara,cam un sfert de lingurita.dar asta e optional.

Pe fiecare bucata de carne se pune o feliuta subtire de cascaval si umplutura.

Apoi se ruleaza si se prinde cu scobitoare.

Rulourile se ung cu un amestec din :

1 lg (lingurita ) de pasta ardei iute (sau dulce sau boia dulce ) ,
1 lg zahar
1 lg apa

Se pun rulourile de pui intr-o cratita sau tigaie si se prajesc in putin unt pe toate partile,sau intr-o cratita cu frigere fara adaos de grasime (cazul meu.).
Dupa rumenire se pun la cuptor cam 20 minute la 200 de grade pana se rumenesc.(timpul e acum functie de cuptor )

Eu avand cratita asta,am continuat gatirea pe aragaz.
Cand vedeti ca e aproape gata presarati cu bucatele de unt si la sfarsit cu patrunjel si parmezan.

Eu le-am servit cu ciuperci champignon cu lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Oana 1

19.02.2010, 23:03

Chiar ca sunt deosebite si pe placul meu

dicarmencitta1957 1

20.02.2010, 14:49

Un deliciu,ce bine ca mi-ai adus aminte am si eu reteta,uitasem de ea.Arata super delicios,felicitari.

elena1988 1

01.03.2011, 09:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Jambalaya de pui